YAMAS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Yamas. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 11:15 Had griekse pitta en mezze besteld, eten was lekker en goed gekruid. Maar vond wel te duur voor wat je kreeg. Het eten was koud (maar was 3° buiten, misschien daarom), heb terug moeten opwarmen in microgolfoven.
20 jan 2023 om 23:41 Het eten was heel naturel. Mankeert een beetje zout. Ik zal terug bestellen.
14 jan 2023 om 22:01 Het eten was superlekker en zeker aan te raden! Het geeft je een instant vakantiegevoel!!
4 dec 2022 om 8:27 Lekker. Levering iets langer maar was ook zaterdagavond
26 nov 2022 om 22:41 vlotte service
30 okt 2022 om 11:26 bestelling geplaatst en afhaal om kwart voor 7. kwam daar toe, kwamen ze met excuus af dat we maar om kwart na 8! optie gekozen hadden. na een onbeschofte discussie uiteindelijk toch nog aan onze levering begonnen.Was zelf een pitta schotel vergeten
16 jul 2022 om 19:27 Geen salat me meet de calamaris.
24 mei 2022 om 7:40 Bon mezze et livraison dans les temps.
23 mei 2022 om 11:43 Repas bof bof pas terrible Et pourtant un mezze c'est pas trop compliqué Livraison á l'heure prévue
2 apr 2022 om 19:48 Aangenaam verrast, zeer lekker
26 mrt 2022 om 22:43 Trop long, trop cher et pas assez (poulpe)
11 mrt 2022 om 20:35 Zeer lkkr. Griekse pita en Mezze besteld. Bezorging was wat lang maar is dan ook op een vrijdagavond